Vår beste Dag

Vår beste Dag

VÅR BESTE DAG

Et show med Dag Schreiner betyr fest i Stavangeren. Ingen andre Stavangerartister skaper så mye godfølelse, musikalitet og gyldne øyeblikk som Dag. Dessuten har Dag med seg et fantastisk typegalleri. Bøgvall Kai er for eksempel grunn god nok til å styrte til billettluken. Musikalsk kvalitet er et annet stikkord. Dag har med seg et knippe av byens beste musikere for å gi showet den perfekte sprudlende musikalske innrammingen.

Når Dag står på plakaten stiger alltid aktiviteten i billettluka i Stavangeren. Ingen forestillinger gir mer etterspørsel etter billetter enn et show med Dag Schreiner.
I en mannsalder har han underholdt publikum som artist, humorist og sanger. I Humorhuset Stavangerens jubileumsår har Dag Schreiner samlet høydepunkter fra sin lange scenekarrierer og satt sammen et helaftens show med de beste og morsomste øyeblikkene. Dermed er høstens revyfest klar. I år blir det: VÅR BESTE DAG.

Varighet: 2 timer (inkl 20 min pause)

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850 eller send mail til: booking@stavangeren.no

Forestillinger:

Mai 2019
25Lør Vår beste Dag
BilletstatusI salg Kjøp Billett