Book en artist

Trenger du en toastmaster, konferansier eller et humoristisk innslag til ditt arrangement? Book en av Stavangers hotteste artister til jobben. Vi kan tilpasse innhold og kommer gjerne med forslag som passer ditt behov.

PÅL MANGOR KVAMMEN

Prisbelønnet komiker, med over 40års erfaring fra underholdningsbransjen. Kjent gjennom karakterer som Kurt Kevin og Preben Jr. Pål Kvammen tar for seg alle slags arrangement, alt fra å være konferansier til å stille med enkeltinnslag.

JAN RUNE HOLDHUS

Etablert komiker og musikalsk artist fra Hana som har tatt Stavanger med storm. Har bakgrunn fra stand-up, og er blant annet kjent gjennom karakteren June Kommune. Jan Rune har erfaring med å lede arrangement, og skreddersyr sine innslag til ditt publikium. 

RUDI B. GUNDERSEN

Rudi er mannen bak hitten “Sjunt å kjøra voi” og debuterte på Stavangeren med showet “Rudi og di” våren 2023 til strålende kritikker. Rudi gjør stand-up, rapper, synger og danser, alt innpakket og tilpasset ditt arrangement. 

IMPROBONANZA

Improbonanza er Stavangerens nye humorkonsept som går for fulle hus hver måned. 6 artister, 3 musiker og en programleder går på scenen uten manus, hele kvelden er improvisert. Nå kan du velge tema for kvelden. …Olje-impro? frisør-impro? restaurant-impro? helseykepleier spesial? Du bestemmer. Vi lager en festkveld i samarbeid med deg og din bedrift

KJAPPE KVINNER

4 kvinner, 4 liv, 4 stappfulle timeplaner. Penda, Helena, Kim Elin og Kathrine har selv erfart hamsterhjulet og den evige skittentøyshaugen. Gjennom lun humor, satire og en del galskap tar disse kvinnene for seg gjenkjennbare sitasjoner. Fysisk teater møter sketsj, standup og musikk.

Passer for alle som har hatt det litt travelt, har barn, har vært barn, eller som bare vil kose seg. Passer ypperlig på julebordet, babyshower/ utdrikningslag, eller fest med «verdens beste jenter».

Ta kontakt med vår artisformidler, Christian Østbø for en nærmere prat. 

Tlf. 928 18 163 

Epost: christian@stavangeren.no

REVYLAUGET