Kevin Lunde

Kevin Lunde har i 2016 10års jubileum som profesjonell artist, og har i løpet av disse 10 årene gjort seg godt bemerket.

I tillegg til å ha underholdt utallige bedrifter og private i landet, har han også hatt suksess med sine to helaftens forestillinger

«Kaniner ingen adgang» og «Kaniner FORTSATT ingen adgang».

I 2014 satte han trylling på kartet da han var magiker og programleder i landets første, og så langt eneste tv-serie med trylling, Rundlurt på NRK.

Under slagordet «Magi, humor og en liten dose galskap» presenterer Kevin Lunde underholdende magi på scenen såvel som rett foran øynene på sitt publikum. Enten det er som konferansier på et arrangement, eller minglende blandt gjestene, er målet å skape begeistring og forundring, og publikum skal føle seg underholdt.

Trylling og magi er temaet, og med Kevins unike kombinasjon av magi og humor fra scenen får du som publikum oppleve magiske effekter, samtidig som det krydres med lun og og treffende humor.

Profesjonelt, underholdende og litt irriterende.

Kevin Lunde som konferansier eller innslag på ditt arrangement er like virkningsfullt som å bryte opp konferansen eller møtet med et closeupshow. Publikum blir underholdt, og de får en opplevelse de husker.

REVYLAUGET