Michael Andreassen – Jeg stoler ikke på folk som ikke drekker- Avlyst!

Michael Andreassen – Jeg stoler ikke på folk som ikke drekker- Avlyst!

Kjære gjester,

Michael Andreassen har med tungt hjerte besluttet å avlyse forestillingen sin på Torsdag 18 april pga lite billettsalg!
Vi beklager så masse at dere må motta denne beskjeden, men håper selvsagt at Michael tar turen til Stavangeren ved en senere anledning!

Alle billetter blir automatisk tilbakebetal av Ticketmaster, dere trenger ikke gjør noe som helst, pengene vil være tilbake på samme konto det ble betalt med!

________________________

«Jeg stoler ikke på folk som ikke drekker» er en humorforestilling av og med hele Norges Michael Andreassen.

Michael har en av landets mest kjente og beste radiostemmer, og etter en årrekke som programleder i P4 kjenner du nok stemmen hans bedre enn du tror.
Du kan også ha sett ham svinge seg på parketten i Skal vi danse, du kan ha sett i siste sesongen av Forræder, eller kanskje du har hørt et av hans inspirerende foredrag.

For noen år tilbake stod Michael frem som alkoholiker. Han har uttalt seg om temaet før, men nå er han klar for å dele mer enn det han har gjort tidligere.
Michael inviterer nå til en helaften med sin første soloforestilling – om sitt liv som alkoholiker. Det er en sterk livshistorie, men også en komisk en.

Velkommen!

Varighet: 1 time og 15 minutter

NB: Aldersgrense: 18 år, barn under 18 år må ha med Verge, Vergen må være minimum 23 år og skal ikke nyte alkohol/rusmidler før og under show!

VERGESKJEMA FYLLES UT PÅ BILLETTKONTORET I STAVANGEREN

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publikum med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOLBRUKER:
Ring 51843850

Link til Humorhuset Stavangeren

Forestillinger:

Mai 2024
24Fre Michael Andreassen – Jeg stoler ikke på folk som ikke drekker- Avlyst!
BilletstatusI salg Kjøp Billett