Gudlabadne te na mor

Gudlabadne te na mor

Stavanger-komedie i Humorhuset!

«Gudlabadne te na mor» er en av de mest populære Stavanger-komediene. Den er skrevet av Ajax og ble en knallsuksess fra første gang den ble oppført i 1959. «Gudlabadne te na mor» har siden blitt spilt flere ganger på Rogaland Teater – til stor begeistring hver gang.

«Gudlabadne te na mor» betyr «Gullungen til mor», og «Gudlabadne» i stykket er så grundig bortskjemt av sin mor at det blir en prøvelse for den nye, unge svigerdatteren. Temaet i forestillingen er velkjent også i dag. De unge i stykket har ikke råd til egen leilighet, så de må bo hos svigerforeldrene. Det gir jo som kjent grobunn for mye løye – når det oppleves på litt avstand.

I Humorhuset Stavangeren er det et topplag som er mønstret når det skal skapes fest og latter av stykket. Sigrun Eriksen spiller mor til Gudlabadne, mens Pål Hjelm er far. Elisabeth Berg og Arnt Olav Klippenberg gir liv til Gudlabadne sin svigerfamilie. Gudlabadne selv spilles av Adrian Storm Rasmussen, mens Cecilie Marjatta Vällinen er kjæresten. Familievennen som hjelper til med oppussing og tapetsering, spilles av Jan Ivar Peterson.

Vi gleder oss til komediefest i Stavangeren!

Regi: Pål Mangor Kvammen

Varighet: Forestillingen har 2 akter og forventes å vare 1,5 – 2 timer innkludert pause.

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOLBRUKER:
Ring 51843850 eller send mail til: booking@stavangeren.no

Forestillinger:

Februar 2022
4Fre Gudlabadne te na mor
BilletstatusI salg Kjøp Billett