Eva Weel Skram – Sleppe tak

Eva Weel Skram – Sleppe tak

Eva Weel Skram er en av landets aller mest folkekjære artister, og står bak en rekke popklassikere både på engelsk og norsk. Ikke minst har Sogndalsjenta opparbeidet seg et imponerende stort og trofast konsertpublikum over hele landet, etter å ha turnert med eller mindre kontinuerlig de siste fem årene.

Skram har sluppet to album med Norske tekster, Finne heim fra 2018 og Sleppe tak fra 2021, som har høstet strålende kritikker, og blitt omtalt som både «Brutalt ærlig» og musikalsk modent.

«Eva Weel Skram har lenge vært en av Norges mest distinkte popartister. Med albumet «Sleppe tak» ligger alt til rette for at hun skal bli allemannseie», skrev Dagsavisen i sin anmeldelse av sistnevnte album, noe som virkelig kan sies å ha slått til. De sterke låtene fra disse to albumene, har nemlig løftet Eva helt opp i toppsjiktet av norskspråklige popartister her til lands.

I 2022 tar hun igjen med seg Sleppe tak på veien, etter en noe korona-amputert turné i 2021. Denne gangen blir det fulle hus! Velkommen på konsert.

Eva Weel Skram Facebook-event

Forestillinger:

Mars 2022
12Lør Eva Weel Skram – Sleppe tak
BilletstatusI salg Kjøp Billett