Thomas Seltzer: Amerikansk armageddon

Thomas Seltzer: Amerikansk armageddon

Thomas Seltzer er en av Norges mest respekterte programledere og kjent fra seersuksessen «UXA – Thomas Seltzers Amerika» på NRK, hvor han besøker sitt første hjemland for å finne ut hva som har skjedd med det. Serien er en av norsk fjernsyns mest sette dokumentarserier de siste årene. Han har i 10 sesonger vært på lufta med det popkulturelle humorprogrammet Trygdekontoret og vunnet Gullruten 3 ganger.

Amerikansk armageddon

I dette foredraget forteller han om landet han kjenner så godt og elsker så høyt; om hvorfor han så Trumps seier i 2016 og stormingen av kongressen i 2021 komme, og hvor han ser sitt fedreland USA og det amerikanske prosjektet gå videre herfra i 2024. Det er ingen lystig fortelling, men desto viktigere pensum for enhver nordmann som gjerne vil forstå dette merkelige landet i vest vi alle trodde vi kjente så godt.

Forestillingen varer i 60 minutter – uten pause

NB: Aldersgrense: 18 år, barn under 18 år må ha med Verge, Vergen må være minimum 23 år og skal ikke nyte alkohol/rusmidler før og under show!

VERGESKJEMA FYLLES UT PÅ BILLETTKONTORET I STAVANGEREN

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOLBRUKER:
Ring 51843850

Link til Humorhuset Stavangeren

Forestillinger:

Oktober 2023
19Tor Thomas Seltzer: Amerikansk armageddon
BilletstatusI salg Kjøp Billett