MAIJAZZ: Lakecia Benjamin Quartet

MAIJAZZ: Lakecia Benjamin Quartet

Lakecia Benjamin Quartet

Den karismatiske og dynamiske saksofonisten Lakecia Benjamin har gjort seg bemerket på den amerikanske jazzscenen som en instrumentalist med egenart. Hun har delt scene med en rekke legendariske artister, inkludert Stevie Wonder og Alicia Keys. Som bandleder for Lakecia Benjamin & Soul Squad serverte hun funky og svevende souljazz.

Etter flere år i urban jazz sjangeren, følte hun for å dykke ned i historien. Albumet «Pursuance: The Coltranes» fra 2020 er et engasjerende prosjekt der Benjamin samlet de gamle Coltrane-musikerne Ron Carter og Reggie Workman og andre store musikere som Dee Dee Bridgewater, Marcus Gilmore, Jazzmeia Horn og Regina Carter, til to intense dager i studio der både John og Alice Coltrane ble feiret og nytolket.

Det er denne spirituelle jazzen vi får servert på scenen på Stavangeren, og med seg har Lakecia Benjamin en solid kvartett som kanaliserer Coltranes musikalske ånd på beste vis.

Lakecia Benjamin – saksofon, Taber Gable – piano, Ivan Taylor – bass, E. J. Strickland – trommer

ANNEN INFO:

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publikum med skrøpelige ben da disse stolene er høye!

RULLESTOLBRUKER: Ring 51843850

Forestillinger:

Mai 2024
6Man MAIJAZZ: Lakecia Benjamin Quartet
BilletstatusI salg Kjøp Billett