Lykke til, Cathrine Frost!

Lykke til, Cathrine Frost!

Publikumssuksessen «Lykke til, Cathrine Frost!» fra Det Andre Teatret har spilt over 40 utsolgte forestillinger i Oslo for mer enn 6000 publikummere. Forestillingen er nominert til Heddaprisen 2023 i kategorien «Beste teaterforestilling». Til høsten kommer den til -Humorhuset Stavangeren!

«Lykke til, Cathrine Frost!» er en humorforestilling om filosofi, føding og folkehelse. Med dubstep og karate som virkemidler.

Visste du at Sokrates var gravid? Joda, stadig vekk! Han og hans kollegaer i tenketanken Athen mente faktisk at de fødte hele tida. De ga nemlig liv til det udødelige, rene og siviliserte: Til IDEEN! Nå er det derimot Cathrine Frost sin tur til å ta på seg togaen og ta styringa i sivilisasjonens vugge. Det har hun egentlig få eller ingen forutsetninger til å klare.

Soloforestillingen «Lykke til, Cathrine Frost!» hadde premiere på Det Andre Teatret høsten 2022 og har siden spilt for fulle hus. Forestillingen forteller den selvopplevde historien om Cathrine Frost og hennes møte med lysten på å få barn og hennes møte med verden etterpå. Med humor og alvor radbrekker hun vårt syn på hva det vil si å bli mamma og hvordan vi forholder oss til den lille, store handlingen det er å bli født.

• Nominert til Heddaprisen 2023 for Beste teaterforestilling.
• Terningkast 5 i Aftenposten: «Cathrine Frost bruker filosofi på en både snerten og morsom måte til å snakke om kvinnehelse»
• Anmeldelse i Silvilisasjonen.no: » Det blåser således et historisk sus over forestillingen, der den 2500 år senere snur vår tradisjon opp ned. Her oppstår teatret på nytt, med én enkelt, kvinnelig protagonist.»
• Portrettintervju med Cathrine Frost i A-magasinet: «Frost får publikum til å le og gråte om hverandre»
• Hallvard Søgård Landheim (20), fra portrettintervju i A-magasinet: «Cathrine var direkte, modig og frempå»


Billettpris: 325,- ink. avgift
Varighet: 75 minutter uten pause
OBS: Vi gjør oppmerksom på at det vil bli brukt strobelys i forestillingen.

Produsert av Det Andre Teatret

Skuespiller og manus: Cathrine Frost Andersen
Regi og manus: Mats Eldøen
Produsent og manus: Marie Ulsberg
Scenografi: Monica Valsø
Kostyme: Jenny Bernson
Lyd- og lysdesign: Henrik Stoltz Vernegg
Assisterende produsent: Ida Vaage Svee
Foto: Anders Holmsen Utsigt

Om Cathrine Frost Andersen

Cathrine Frost Andersen er skuespiller, improvisatør og sykepleier. Som fast medlem i ensemblet på Det Andre Teatret, som hun var med på å starte i 2011, spiller hun i en rekke ulike improviserte forestillinger gjennom året, både på teatrets egen scene i Oslo og ute på turné. Cathrine er en del av teatrets lengstlevende improgruppe Improtent og hun har en lang skuespillerkarriere bak seg. Hun har bl.a vært medvirkende i teaterproduksjonen «Vildanden» på festspillene i Bergen med Vegard Winge på regi, og ikke minst et lengre opphold i Kautokeino på Det Samiske Nasjonalteatret Beaivvás. Hun har deltatt på diverse teaterfestivaler i inn- og utland, og er også innom TV-skjermen i nye og ne. Høsten 2022 debuterte hun med sin første soloforestilling «Lykke til, Cathrine Frost!» og nå til høsten gjester hun i TV-serien MAKTEN i rollen som Eli Engen.

Om Det Andre Teatret

Det Andre Teatret åpnet i 2011 som Oslos første egne scene med fokus på lekent og skranglete teater i dialog med publikumet sitt. Siden da har teatret markert seg både nasjonalt og internasjonalt med forestillinger og utøvere som gjennom improvisasjon jakter på nye, morsomme og annerledes måter å fortelle historier og møte publikum på. Gjennom forestillinger i teaterhuset på Lilleborg i Oslo, og en omfattende turnévirksomhet, møter Det Andre Teatret omlag 50 000 publikummere i året.

VERGESKJEMA FYLLES UT PÅ BILLETTKONTORET I STAVANGEREN

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOLBRUKER:
Ring 51843850

Link til Humorhuset Stavangeren

Forestillinger:

November 2023
25Lør Lykke til, Cathrine Frost!
BilletstatusI salg Kjøp Billett