JUNE KOMMUNE – Norges Stasminister

JUNE KOMMUNE – Norges Stasminister

June Kommune – Norges Stasminister
For noen fantastiske år! June Kommune har vært serviceleder i Stavanger kommune i en mannsalder. I den rollen har hun overøst innbyggerne med sin utpregede serviceinnstilling og inderlige velvilje. Ingen utfordringer er for små eller for store for June Kommune. Har du en utfordring i livet går kommunens egen serviceleder i bresjen for å ordne opp.
Slikt blir det selvfølgelig fryktelig mye avspasering av. Høsten 2021 hadde June Kommune så mye avspasering til gode at hun måtte ta en pust i bakken og rett og slett ha litt «ME-time». Etter to minutters pause boblet kreativiteten og det indre behovet for selvrealisering. June Kommune bestemte seg for å lage eget show på Humorhuset Stavangeren. For en suksess det ble! June Kommunes liv og virke engasjerte. Og June Kommune fikk en strøm av henvendelser: «Lise Hansen på biblioteket skulle slutte etter 40 år i tjenesten – kunne June Kommune komme å kaste glans over avslutningen?» eller «Båten «Mot Marens vilje 2» skal sjøsettes og døpes – kunne June Kommune stå for dåpen?» eller «Den sprudlende Arkivgjengen på muséet skal feire med bobler – kunne June Kommune fyre i gang festen?»
Og som det JA-mennesket June Kommune er, er det ikke vanskelig å gjette svaret. Der det er en fest eller anledning har June Kommune bidratt med pomp, prakt, bevingende ord, humør, flagg, farger og glede. Og etter henvendelser fra både kreti og pleti og ønsker fra både Erna og Jonas måtte plutselig en dag June Kommune ta innover seg den nye rollen hun hadde glidd inn i: June Kommune er blitt Norges Stasminister.
Selvfølgelig skjøttes jobben. Som Servicetorgets flaggskip og fremste representant er June Kommune på plassen sin 37,5 time hver uke eks. avspasering, men en uke har tross alt 168 timer. Her er det rom for så mye mer, og det rommet har June Kommune inntatt.
Fest og glede og stas og stil skal man ikke kimse av. June Kommune har omfavnet og videreutviklet rollen til perfeksjon og er nå klar for å invitere befolkningen inn i sin nye verden av gledesytringer.
Det er bursdag, jul, nyttårsfeiring og 17. mai på en gang, når June Kommune inviterer på scenefest med sin splitter nye forestilling: «Norges Stasminister». Finn fram finstasen, kjøp billett og gled deg til scenefest.

Varighet: Info kommer

Aldersgrense: 18 år

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publikum med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOLBRUKER:
Ring 51843850

Link til Humorhuset Stavangeren

Forestillinger:

September 2024
7Lør JUNE KOMMUNE – Norges Stasminister
BilletstatusI salg Kjøp Billett
13Fre JUNE KOMMUNE – Norges Stasminister
BilletstatusI salg Kjøp Billett