JUNE KOMMUNE – Norges Stasminister

JUNE KOMMUNE – Norges Stasminister

June Kommune – Norges Stasminister

June Kommune hadde premiere på sitt første solo-show høsten 2021. For en fest det ble. Kritikere og publikum jublet. June Kommune strålte. Dette var stas.
Og nettopp stas har vist seg å være et viktig stikkord for June Kommunes. Etter showet fikk June Kommune en strøm av henvendelser: «Lise Hansen på biblioteket skal slutte etter 40 år i tjenesten – kan June Kommune komme og kaste glans over avslutningen?» eller «Båten «Mot Marens vilje 2» skal sjøsettes og døpes – kan June Kommune stå for dåpen?» eller «Den sprudlende Arkivgjengen på muséet skal feire med bobler – kan June Kommune komme og fyre i gang festen?»
Og som det JA-mennesket June Kommune er, er det ikke vanskelig å gjette svaret. Der det er en fest eller anledning har June Kommunen bidratt med pomp, prakt, bevingende ord, humør, flagg, farger og glede. Og etter henvendelser fra både kreti og pleti og ønsker fra både Erna og Jonas måtte plutselig en dag June Kommune ta innover seg den nye rollen hun hadde glidd inn i: June Kommune er blitt Norges Stasminister.
Selvfølgelig skjøttes jobben. Som leder for Servicetorget i Stavanger kommune er June Kommune på plassen sine 37,5 timer hver uke eks. avspasering, men en uke har tross alt 168 timer. Her er det rom for så mye mer, og det rommet har June Kommune inntatt.
Fest og glede og stas og stil skal man ikke kimse av. June Kommune har omfavnet og videreutviklet rollen til perfeksjon og er nå klar for å invitere befolkningen inn i sin nye verden av gledesytringer.
Det er bursdag, jul, nyttårsfeiring og 17. mai på en gang, når June Kommune inviterer på scenefest med sin splitter nye forestilling: «Norges Stasminister». Finn fram finstasen, kjøp billett og gled deg til scenefest.

Varighet : 80 min

Aldersgrense: 18 år

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publikum med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOLBRUKER:
Ring 51843850

Link til Humorhuset Stavangeren

Forestillinger:

September 2024
7Lør JUNE KOMMUNE – Norges Stasminister
BilletstatusI salg Kjøp Billett
13Fre JUNE KOMMUNE – Norges Stasminister
BilletstatusI salg Kjøp Billett