Harm og Hegseth – GLITTER, K*K OG SANG

Harm og Hegseth – GLITTER, K*K OG SANG

Harm og Hegseth – GLITTER, K*K OG SANG

Livet blir bedre hvis man drømmer seg litt bort. Det føles godt å dømme noe en kjendis har sagt eller gjort. Når et krigsherja land blir lagt i ruiner, er det fint å se på bloggernes renserutiner. Når verden blir ramma av en pandemi, binger vi sesonger med Sex og singelliv. Mens autoritære verdensledere truer selve demokratiet, er det digg å bli forbanna på Sophie Elise. Harm & Hegseth har gleden av å presentere showet «GLITTER, K*K OG SANG». Etter flere år med utsolgte livepodder har vi bestemt oss for å uppe gamet og gi dere et show dere sent (kanskje aldri) vil glemme. Vi lover god stemning, dans, sang, litt rapping (det blir ikke flaut, vi lover) og masse kødd og sladder! Syns du verden er for mørk og dagen for lang? Det kan heldigvis kureres med glitter, k*k og sang!

Aldersgrense: 18 år, barn under 18 år må ha med Verge, vergen må være minimum 23 år og skal ikke nyte alkohol/rusmidler før og under show!

Dette tar ikke lang tid og gjøres ved visning av billetter til dørvakt, eller på billettkontoret i Stavangeren!

Ingen rabatt for ledsager

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOLBRUKER:
Ring 51843850

Link til Humorhuset Stavangeren

Forestillinger:

Juni 2023
8Tor Harm og Hegseth – GLITTER, K*K OG SANG
BilletstatusI salg Kjøp Billett