T.J. MILLER / flyttet til 27.mai 2021

T.J. MILLER / flyttet til 27.mai 2021

Arrangementet er flyttet fra 11.juni 2020 til 27.mai 2021. Ikke åpen for refusjon.

Nå er han klar for Stavanger igjen etter utsolgt, og ikke minst, fantastisk show sist han var på besøk! Superstjerne og Stand-up ikon TJ MILLER er en av de mest etterspurte komikerne i verden, og absolutt på den nordlige delen av den vestlige halvkule. Han har jobbet flittig med å få folk til å le i over femten år, og er drevet av den altruistiske oppdragserklæringen om at livet er grunnleggende tragisk og det beste han kan gjøre er å gi en flyktig eskapisme fra den tragedien som gjennomsyrer hverdagen ved å gjøre komedie. Sjekk DEADPOOL – han er legendarisk!

Han har utført sin absurde observasjonshumor i over 15 år og hans timelange komedie-spesial «T.J. MILLER: NO REAL REASON» (Comedy Central) og «T.J. MILLER: METICULOUSLY LIDICULOUS» (HBO) kan streames overalt og når latterlig høy score på nedlastinger og på stjernehimmelen – HAN har en stor stjerne blant sitt publikum.

Miller har vært med i over 25 store Hollywood-filmer – Listen er lang og suksessrik, men viktigst av alt: Han vil jobbe til sin død for å gjøre deg lykkelig. Han elsker deg.

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850 eller send mail til: booking@stavangeren.no

Forestillinger:

Mai 2021
27Tor T.J. MILLER / flyttet til 27.mai 2021
BilletstatusI salg Kjøp Billett