T.J. MILLER / flyttet til 20.mai 2022

T.J. MILLER / flyttet til 20.mai 2022

Som følge av innreiserestriksjoner må arrangøren flytte forestillingen med TJ Miller til 20.mai 2022.

Kjøpte billetter er gyldige til ny dato. Ønsker du å beholde billetten din, trenger du ikke gjøre noe, bare notere deg den nye datoen.

Det er mulig å få billetten refundert ved å henvende seg via dette skjemaet: https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054
Frist for å be om refusjon er 1.juni 2021
Service avgifter refunderes ikke.

Nå er han klar for Stavanger igjen etter utsolgt, og ikke minst, fantastisk show sist han var på besøk! Superstjerne og Stand-up ikon TJ MILLER er en av de mest etterspurte komikerne i verden, og absolutt på den nordlige delen av den vestlige halvkule. Han har jobbet flittig med å få folk til å le i over femten år, og er drevet av den altruistiske oppdragserklæringen om at livet er grunnleggende tragisk og det beste han kan gjøre er å gi en flyktig eskapisme fra den tragedien som gjennomsyrer hverdagen ved å gjøre komedie. Sjekk DEADPOOL – han er legendarisk!

Han har utført sin absurde observasjonshumor i over 15 år og hans timelange komedie-spesial «T.J. MILLER: NO REAL REASON» (Comedy Central) og «T.J. MILLER: METICULOUSLY LIDICULOUS» (HBO) kan streames overalt og når latterlig høy score på nedlastinger og på stjernehimmelen – HAN har en stor stjerne blant sitt publikum.

Miller har vært med i over 25 store Hollywood-filmer – Listen er lang og suksessrik, men viktigst av alt: Han vil jobbe til sin død for å gjøre deg lykkelig. Han elsker deg.

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850 eller send mail til: booking@stavangeren.no

Forestillinger:

Mai 2022
20Fre T.J. MILLER / flyttet til 20.mai 2022
BilletstatusI salg Kjøp Billett