T.J. MILLER

T.J. MILLER

T.J. MILLER er en av de mest ettertraktede komikerne i verden, ihvertfall i vår del av den nordlige halvkule. Han fikk sitt store gjennombrudd i humor tv-serien «Silicon Valley» som igjen førte til medvirkning i box office-filmer som»Transformers: Age Of Extinction», «Ready Player One» og «Deadpool 2″m.fl. Som et resultat har han nå etablerte seg helt i toppsjiktet i Hollywood både som skuespiller og komiker.
I over 15 år har han jobbet for å få folk til å le, drevet av overbevisningen om at livet er grunnleggende tragisk og det beste han kan gjøre er å gi publikum en flukt fra det tragiske, ved å gjøre det hele om til komedie. Det har ført til at han har finslipt sin absurde observasjonshumor med stand up shows over hele verden de siste 15 årene.
Og ikke EN eneste gang har han gjort i buksa mens han har stått scenen!

Hans timelange komedie spesialer T.J. MILLER: INGEN REELL GRUNN
(Comedy Central) og T.J. MILLER: METICULOUUSLY RIDICULOUS (HBO) er tilgjengelig for å strømmes hvor enn strømmet innhold strømmes.

NB: Aldersgrense: 18 år, barn under 18 år må ha med Verge, Vergen må være minimum 23 år og skal ikke nyte alkohol/rusmidler før og under show!

VERGESKJEMA FYLLES UT PÅ BILLETTKONTORET I STAVANGEREN

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOLBRUKER:
Ring 51843850

Link til Humorhuset Stavangeren

Forestillinger:

Mai 2023
27Lør T.J. MILLER
BilletstatusI salg Kjøp Billett