SWING ACTUALLY – Julekonsert med Tytingvåg & Johansen

SWING ACTUALLY – Julekonsert med Tytingvåg & Johansen

SWING ACTUALLY-en julekonsert med Randi Tytingvåg og Britt-Synnøve Johansen

Randi Tytingvåg og Britt-Synnøve Johansen inviterer til konsert med julens swingende klassikere! Med lekende musikalitet, swingende rytmer og en god dose sjarm formidler de sine julefavoritter.

De byr på dampende New Orleans-gospel, perler fra det amerikanske julerepertoaret, og sine helt egne versjoner av tradisjonsrike, norske julesanger. De har håndplukket sitt eget lille orkester, og kan med denne line-up’en love deg en festkveld av de sjeldne.

TERNINGKAST 5 I STAVANGER AFTENBLAD
Er det en julekonsert du bør få med deg dette året er det nettopp denne! Stavanger Aftenblad trillet terningkast 5 i fjor og skrev at det er få som klarer å synge julen inn like godt som Randi Tytingvåg og Britt-Synnøve Johansen. Anmelderen kaller dem «to supergode, samkjørte vokalister som legger litt mer i det enn mange andre. De skriver om, de har full blåserrekke, de er helt samkjørte, helt trygge. Det småkoker i gamle Bethania!»
Han var også begeistret for det eminente lille storbandet deres. Les hele anmeldelsen
her

RANDI TYTINGVÅG

En unik sanger og låtskriver i krysningsfeltet mellom vise, folk og jazz. Randi er kjent for sin varme, distinkte stemme og en formidling i særklasse.
Hun har så langt gitt ut åtte album og to ep-er. Sammen med musikerne Dag Vagle og Erlend E. Aasland har hun dannet Randi Tytingvåg Trio. Sammen har de turnert mye både i Norge, Tyskland og Østerrike de siste årene. De kommer med nytt album neste år i anledning trioens 10-årsjubileum.

Randi Tytingvågs hjemmeside

BRITT-SYNNØVE JOHANSEN

En strålende artist med stor musikalsk bredde, sterk tilstedeværelse på scenen og en unik evne til formidling av tekst og historie.
Mest kjent er hun for sine sterke Piaf-tolkninger på scene og cd, men har flere kritikerroste utgivelser bak seg, samt egenskrevne forstillinger som «En spurv og en diva», der hun deler scene med Eva Bjerga Haugen.
Britt-Synnøve er for tiden aktuell med sin nyeste utgivelse «Mørk salong», som hun har turnert land og strand med denne høsten.

Britt-Synnøves hjemmeside

ORKESTERET:

Vidar Kenneth Johansen – kapellmester, klarinett, saksofon
Gwyn Evans – trompet
Dominique Brackeva – trombone, sang
Erlend E. Aasland– banjo og andre strengeinstrumenter, koring
Magnus Rød Haugland – kontrabass
Johannes Ulveraker – trommer og perkusjon

ANNEN INFO:

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publikum med skrøpelige ben da disse stolene er høye!

RULLESTOLBRUKER: Ring 51843850

Forestillinger:

Desember 2024
8Søn SWING ACTUALLY – Julekonsert med Tytingvåg & Johansen
BilletstatusI salg Kjøp Billett
15Søn SWING ACTUALLY – Julekonsert med Tytingvåg & Johansen
BilletstatusI salg Kjøp Billett