Stand up-galla i Stavangeren: Latterlig jul!

Stand up-galla i Stavangeren: Latterlig jul!

Gled deg. Humorhuset Stavangeren får sin egen stand up-galla før jul med noen av distriktets morsomste samlet på ett brett. Vi har satt sammen et topplag til å underholde i førjulstiden. Alle har markert seg i en rekke humorsammenhenger tidligere. Nå er det stand-up som er tingen. Dette blir gøy.

På scenen får du:

Per Kjerstad kjenner alle i Stavanger som Fredrik Nyman i Lykkeland og som Jørund i Etterglød. Bak seg har han en lang rekke roller i filmer og tv-serier. Han har også vært tilknyttet en rekke av landets teatre og var med og startet Statsteateret. I Stavangeren har han markert seg som en flittig deltaker i Improbonanza og live podcasten Psykodrama. Per Kjerstad har laget mye eget stand up-stoff som han nå for første gang viser smakebiter av i Stavanger.

Ole Christoffer Ertvaag er skuespiller fra Stavanger som har spilt i en rekke tv-serier og teaterstykker. Heimebane, Farfar og Lykkeland er noen av tv-seriene der han har hatt store roller. På Rogaland Teater har du sett ham i stykker som Romeo og Juliet og A Christmas for Carol. Filmedebuten var som Yngve i Mannen som elsket Yngve av Tore Renberg. Ole Christoffer har vært aktiv på scenen i Stavangeren i Improbonanza og live podcasten Psykodrama. Han har jobbet med eget stand up- materiale, som han for første gang viser på scenen i Stavangeren denne høsten.

Sigrun Eriksen er Stavangerens ukronende komedienne. Som en sentral deltaker i Stavanger Revyteater og som medvirkende i en lang rekke komedier og revyer har hun befestet posisjonen som en av Stavangers morsomst sceneartister. Sigrun har flere populære karakterer, og figuren bak uttrykket “Fine meg” har skapt mange latterkuler i Stavangeren. Etter planen dukker denne karakteren opp med eget stand up-materiale i tillegg til Sigruns egne stand up-betraktninger.

Harald Eide Ellingsen har solid erfaring som standupkomiker. Han var med i revygruppen Eplekjekkasene, og har opptrådt på mange av landets standup scener som komiker. Blant annet var han gjesteartist på Hans Morten Hansens to show i DnB Arena. Harald har utallige opptredener bak seg på scenen, hos bedrifter og organisasjoner, både som komiker, konferansier og foredragsholder om humor. Harald har evnen til å se morsomme situasjoner i det meste, og formidle dette med innlevelse og selvironi: «Vi kjenner oss igjen», er ofte tilbakemeldingene fra et gapskrattende publikum.

Og jammen er det også plass til en hemmelig gjest…

Varighet: 2 timer og 10 minutt inkludert pause

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOLBRUKER:
Ring 51843850

Link til Humorhuset Stavangeren

Forestillinger:

Desember 2023
9Lør Stand up-galla i Stavangeren: Latterlig jul!
BilletstatusI salg Kjøp Billett