Rein gla´skap

Rein gla´skap

Rein gla´skap med Stavanger Revytater

Stavanger Revyteater byr på høstens store musikalske humorshow i Stavangeren. Rein gla´skap er tittelen, og rein gla´skap blir det! Sigrun Eriksen, Kristin Svensen, Pål Hjelm og Pål Mangor Kvammen er klar. Det samme er et stort orkester bestående av åtte swingende musikere under ledelse av Jan Hauge. Sammen skal de underholde med høstrevyen i Stavangeren fram til jul. Her blir det spenstige musikalske shownumre, flotte kostymer, storslått scenografi, godt humør og humor i store mengder.

Stavanger Revyteater har holdt koken siden oppstarten i 1987. Storslåtte forestillinger med musikalsk show og humor har hatt stor suksess. De siste årene har det imidlertid vært langt mellom forestillingene med Stavanger Revyteater. Det er rett og slett en økonomisk storsatsning å lage et slik show med stort orkester og påkostet produksjon. Derfor er et show med Stavanger Revyteater forbeholdt de sjeldne anledningene. Nå feirer vi i Humorhuset Stavangeren at hverdagen igjen gir mulighet til å samles til fest og glede. Da må Stavanger Revyteater på plakaten.

Det er bare å begynne å glede seg.

Artister: Sigrun Eriksen, Kristin Svensen, Pål Hjelm og Pål Mangor Kvammen

Orkester under ledelse av Jan Hauge:
Jan Hauge – piano
Inge Enoksen – keyboard
Per Tønnesen – gitar
Pål Morterud – bass
Gaute Risa – trommer
Geir Ullenes – sax
Didrik Ingvaldsen – trompet
Jack Royle – trombone

Regi: Pål Mangor Kvammen

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOLBRUKER:
Ring 51843850

Link til Humorhuset Stavangeren

Forestillinger:

November 2022
12Lør Rein gla´skap
BilletstatusI salg Kjøp Billett