Rebekka Bakken med band / FLYTTET

Rebekka Bakken med band / FLYTTET

På grunn av utvidelse av restriksjoner i stavanger kommune så må vi flytte Rebekka Bakken fra Torsdag 06 mai 2021, til Onsdag 12 Mai kl 19:00. Kjøpt billett gjelder ny dato. Ved spørsmål, kontakt booking@stavangeren.no

VIKTIG INFO:

LEGG MERKE TIL AT BILLETTER ER LAGT I 2ER GRUPPER, NOEN BILLETTER SELGES ENKELTVIS, SE GALLERI!

Rebekka Bakken har en av de mest særegne og spennende stemmene i Europa. Etter mange år i utlandet, flyttet Rebekka tilbake til Norge, men er fremdeles ofte å se på scenen rundt om på festivaler i Europa. Det er vanskelig å sette henne i noen musikalsk bås – singer-songwriter, jazz, amerikana, folk, soul eller blues – Rebekka er innom de fleste sjangre. Hennes vokal strekker seg over tre oktaver, noe som gir en helt særegen framføring. Rebekka Bakken har tidligere gjort to strålende Maijazz konsert – vi gleder oss stort til gjensyn med denne flotte vokalisten!

Rebekka Bakken – vokal , Rune Arnesen – trommer, Ola Gustavsson – gitar, Jonny Sjo – bass, Eirik T. Knudsen – Keys

„Tom Waits kvinnelige alter ego“ (Welt) “Uforskammet bra” (Süddeutsche Zeitung)

“den fire oktavstemmen, den delikate, kommanderende vibratoen – noen ganger så vidt hørbar, stemmens nærmest fløytehøyder, den dype dybden, den suverene teknikken, alt i drift av en fenomenal utstråling” (Frankfurter Allgemeine Zeitung)

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850 eller send mail til: booking@stavangeren.no

Forestillinger:

Mai 2021
12Ons Rebekka Bakken med band / FLYTTET
BilletstatusI salg Kjøp Billett