Real Neils: The Neil Young Story / AVLYST

Real Neils: The Neil Young Story / AVLYST

Arrangementet 11.september er dessverre avlyst.

Kjøpte billetter refunderes ved å fylle inn nødvendig informasjon i følgende skjema: https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054
Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (VISA, Master o.l.) refunderes tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp.
Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med VIPPS, Klarna og Paypal refunderes tilbake til konto som ble brukt ved kjøp.
For billetter betalte med kort via telefon eller gavekort, trenger vi kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger, dette må dermed legges inn i kontaktskjemaet.
Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

NB! Serviceavgifter og mersalg refunderes ikke.
På grunn av stor pågang, kan det ta opptil 60 dager fra man har bedt om refusjon, til pengene er tilbakeført.

Frist for refusjon: 01.10.2020

—-

The Neil Young Story

Neil Young er en av musikkverdenens store navn. En kompromissløs artist som alltid har gått sine egne veier, som aldri har vært helt inne, men som definitivt aldri har vært helt ute heller. I en mannsalder har han delt sine dyptfølte betraktninger rundt kjærlighet, krig, urbefolkning, miljø og politikk.
Han har vært innom de fleste musikalske stilarter. Han har vært solo og han har samarbeidet med Crosby, Stills & Nash, The Stray Gators, Crazy Horse, Promise of The Real og andre. Smålåten visesanger og The Godfather of Grunge. Kassasuksess og kritikerslakt. Allikevel er alt umiskjennelig Neil Young. Som han selv sa det: It’s all one song.
I 2020 fyller Neil Young 75 år. The Real Neils formidler historien med musikk, ord og bilder. En hyllest, en feiring, et hengivent jubileumskonsertkalas.

THE REAL NEILS
The Real Neils er et stavangerbasert Neil Young tributeband som i 2020 har spilt sammen i 20 år. Med et repertoar på drøyt 80 låter spiller bandet sanger fra hele Neil Youngs karriere – alle de kjente klassikerne samt en del mindre kjente perler. Noe mykt akustisk, noe øredøvende elektrisk, noe midt i mellom, men alt i den neilske ånd.

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850

Forestillinger:

Mai 2024
20Man Real Neils: The Neil Young Story / AVLYST
BilletstatusI salg Kjøp Billett