Pål Mangor Kvammen: 40 år som showmann

Pål Mangor Kvammen: 40 år som showmann

40 år som Showmann!

For en fest det blir i Humorhuset Stavangeren i høsten 2023. Da skal byens største showmann, Pål Mangor Kvammen, feier sine første 40 år på scenen. Med et splitter nytt fargesprakende festfyrverkeri av en forestilling, skal Pål underholde stavangerpublikummet nok en gang.

Denne gangen skal publikum blant annet få høre historiene bak noen av Påls typer. For er det ikke egentlig en levende modell bak den ultrarike oppkomlingen Preben jr? Og hvem var inspirasjonskilden bak Kurt Kevin? Det får du vite i: «Pål Mangor Kvammen: 40 år som showmann». Og både Preben jr., Kurt Kevin og Heorg Gøyland kommer selvfølgelig innom selv med nye skråblikk og morsomme betraktninger.

Pål har i disse årene utviklet seg en historieforteller av rang. Så stand-up-innslag og kommentarer til ting Pål er opptatt av står på programmet. Han sette fingen akkurat på de rette stedene, og får gapskrattende latter ut av samtidens merkverdigheter.

Og sist, men ikke minst; det blir selvfølgelig også en musikalsk fest. Pål har med seg sitt faste revyband gjennom store deler av karrieren: Jan Hauge som kapellmester og tangenttraktør, Per Tønnessen på gitar, Pål Morterud på bass, Gaute Risa på trommer og Geir Ullenes på Saxofon. De er klar til å skape musikalitet og stemning på høyt nivå.

Pål Mangor Kvammen har stått på scenen i over 1.600 forestillinger, han har vært med å skrive over 200 forestillinger og drukket anslagsvis 86.000 kaffekopper i sin regissørgjerning. Anslagsvis 750.000 mennesker har løst billett for å se Pål underholde. Nå topper han hele karrieren med høstens store revy i Stavangeren. Den må du få med deg.

Regi Torfinn Nag og Sigrun Eriksen

Varighet: ca. 2 timer (inkl.pause)

Aldersgrense: 18 år, barn under 18 år må ha med Verge, Vergen må være minimum 23 år og skal ikke nyte alkohol/rusmidler før og under show!
Vergeskjemaet signeres i døren ved innslipp

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850 eller send mail til: booking@stavangeren.no

Forestillinger:

Desember 2023
8Fre Pål Mangor Kvammen: 40 år som showmann
BilletstatusFå billetter Kjøp Billett