Må jo bare le! EKSTRAFORESTILLING / AVLYST

Må jo bare le! EKSTRAFORESTILLING / AVLYST

Kjøpte billetter refunderes ved å fylle inn nødvendig informasjon i følgende skjema: https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054

FRIST: 1.november

Billetter som er kjøpt på Ticketmaster og betalt med kort(VISA, Master ol.)refunderes tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp.
Billetter kjøpt på Ticketmaster og betalt med Vipps, Klarna og Paypal refunderes tilbake til konto som er brukt ved kjøp.
For billetter betalt med kort via telefon eller gavekort, trengs det kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger, dette må dermed legges inn i kontaktskjemaet.
Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter. Benytt da mailadresse: booking@stavangeren.no

Ønsker du å støtte kulturlivet i en vanskelig periode kan du gjøre det ved å unnlate å søke om refusjon. Pengene vil da bli fordelt mellom scenen, teknisk personell og artister.

Ønsker du å støtte kulturlivet i en vanskelig periode kan du gjøre det ved å unnlate å søke om refusjon. Pengene vil da bli fordelt mellom scenen, teknisk personell og artister.

NB! Serviceavgifter refunderes ikke.

På grunn av stor pågang kan det ta opptil 60 dager fra man har bedt om refusjon til pengene er tilbakeført.

Steinar Lyse og Pål Mangor Kvammen har høsten 2019 skapt latterfest i Humorhuset Stavangeren med forestillingen «Må jo bare le». Publikums tilbakemeldinger har vært lattermildt begeistret.
Og i forestillingen er det mye å le av. Steinar og Pål er mestre i å se det morsomme i en alt fra hverdag til samfunnsliv. Og så vrir og vender på det de ser slik at det blir ustyrtelig morsomt. Og du «Må jo bare le!».
Med seg på scenen har de festklare musikere under ledelse av Jan Hauge. De skal sørge for at det blir en perfekt blanding av musikalitet og verbal humor fra scenekanten.
Her er forestillingen å glede seg til. Få med deg to av distriktets morsomste komikere i fri utfoldelse.

Varighet: 2 timer (inkl 20 min pause)

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850 eller send mail til: booking@stavangeren.no

Forestillinger:

Juli 2024
24Ons Må jo bare le! EKSTRAFORESTILLING / AVLYST
BilletstatusI salg Kjøp Billett