Lottogevinsten

Lottogevinsten

Lottogevinsten

VARIGHET: 2 timer (Inkl.pause)

De fleste av oss drømmer om den store lottogevinsten. I komedien Lottogevinsten i Humorhuset Stavangeren er det Gerda Pettersen på 81 år som får inn alle de syv lykketallene. 12 millioner kroner blir resultatet. Datter, svigersønn, barnebarn og flere til får drømmer rundt gevinsten, men Gerda har sine egne planer.

Det er Stavangers egen teaterdronning Gretelill Tangen som skal spille Gerda. Hun er mer enn klar til en ny stor rolle på komediescenen i Stavanger. Elisabeth Berg, («tatlå fra Haugesund»), spiller datteren, mens svigersønnen gestaltes av Terje Torkildsen («drosjesjåføren i Mongoland»). Med på scenen er også Ole Alexander Mæland (Stavangerkamerat) og tre nykommere på Stavangerens komediescene: Freya Walker, Jonas Ulveraker og Eigil Fagerland Sjursen.

Her er det duket for en fest av en komedie. Torfinn Nag har oversatt forestillingen til et ekte Stavangermiljø. Gerda bor i Østre Bydel, så her kan alle kjenne seg igjen.

Premiere torsdag 8. september 2022 kl. 19.00 i Humorhuset Stavangeren.

Det er bare å begynne å glede seg!

**

Dersom du ønsker å bli «Venn av Humorhuset Stavangeren» mottar du nyhetsbrev med nyheter og gode tilbud. Hvis du melder på nyhetsbrevet via www.stavangeren.no nå, mottar du et kodeord som gir deg 10% rabatt på billetter til Lottogevinsten. Nesten som å vinne i Lotto!

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOLBRUKER:
Ring 51843850

Link til Humorhuset Stavangeren

Forestillinger:

September 2022
16Fre Lottogevinsten
BilletstatusI salg Kjøp Billett