Livet etterpå med Espen Hana og Gro Skartveit

Livet etterpå med Espen Hana og Gro Skartveit

Gro Skartveit og Espen Hana har hatt suksess med sine samtaler om å leve videre etter kriser i livet. Denne gangen har de med seg Gunn-Rita Dahle Flesjå som gjest.
De fleste kjenner henne som aktiv terrengsyklist med blant annet OL- gull, 30 verdenscupseiere 10 ganger verdensmester, og tittelen «Årets kvinnelige idrettsutøver» for 2006. Men det har ikke bare vært gode dager for Gunn-Rita. I 2000 gikk hun på en «kjempesmell», som hun selv sier. Hun var nedkjørt over lang tid, ble deprimert og fikk angst. Hvordan oppleves det å gå fra å være en aktiv og synlig idrettsutøver, til å befinne seg i en situasjon der det å gå ut blant folk er blitt en utfordring?
Espen og Gro har selv opplevd gjennomgripende kriser i livet, og i forestillingen utfordrer de hverandre og deler erfaringer som kan gi både lærdom og håp. En kveld med musikalske innslag, sterke historier, humor, varme og ærlige samtaler.

Gro Skartveit ble misbrukt i et kristent miljø. Da hun stod fram som lesbisk, forlot hun jobben og mistet store deler av sitt nettverk. Skartveit har i mange år arbeidet med folk i krise. Hun har et brennende engasjement for at folk skal bli bedre rustet til å leve livet etter alvorlige kriser.

Espen Hana er tørrlagt alkoholiker. Han har tidligere fortalt åpent om problemene rusen skapte i hverdagen og grepene han måtte ta for å bli rusfri, blant annet i Skartveits bok «Den usynlege smerta – om rus og pårørande».

NB: Aldersgrense: 18 år, barn under 18 år må ha med Verge, Vergen må være minimum 23 år og skal ikke nyte alkohol/rusmidler før og under show!

VERGESKJEMA FYLLES UT PÅ BILLETTKONTORET I STAVANGEREN

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850

Forestillinger:

Juli 2024
24Ons Livet etterpå med Espen Hana og Gro Skartveit
BilletstatusFå billetter Kjøp Billett