Life on mars? David Bowies musikk med konferansier Tore Renberg

Life on mars? David Bowies musikk med konferansier Tore Renberg

Insimul fremfører flere låter av David Bowie med dirigent Thomas Rimul og sangsolist Bård Bratlie. Låtene er rekomponert for sinfonietta av Jon Øivind Ness. Det blir også en urfremføring av et nytt verk av Jon Øivind i konserten! Som konferansier har vi med en av Stavangers største Bowie-fans Tore Renberg.

Insimul er en sinfonietta med base i Stavanger. Ensemblet består av lokale, profesjonelle musikere. Vi spiller samtidsmusikk og gjør sjangeroverskridende prosjekter, gjerne i samarbeid med andre aktører.

Thomas Rimul avla sin diplomeksamen i direksjon ved Norges musikkhøgskole i 1998.?Han er kunstnerisk leder for Ensemble Ernst et av Nordens ledende samtidsensembler, tidligere sjefsdirigent for Arktisk Sinfonietta i Tromsø og etablert som en profilert fortolker av samtidsmusikk. Med disse, og andre orkestre og ensembler, har han urframført over hundre verker, og han ble i 2011 kåret til Årets utøver av Norsk komponistforening sammen med Ensemble Ernst.

Bård Bratlie er en allsidig sanger med en svært variert karriere bak seg hva det gjelder repertoar og stemmefag. Han er klassisk skolert sanger ifra Norges musikkhøgskole, og har opptrådt på flere kirkemusikalske fremføringer og ved distriktsoperaer i Norge. Han har medvirket ved flere nyere verk, og vært solist ved flere prosjekter sammen med Ensemble Ernst. Han gjorde seg bemerket for sin fremførelse av ren rekke Bowie/Ness sanger sammen med KORK på NRK Hovedscenen i januar 2020.

Tore Renberg (f. 1972) er en enestående forfatter i norsk litteratur. Han har et uvanlig stort spenn og har utgitt en rekke bøker som er blitt folkelesning; fra de ikoniske romanene om Jarle Klepp, til Du er så lys og Tollak til Ingeborg, og ikke minst Teksas-serien om den småkriminelle Hillevågsgjengen fra Stavangers skyggeside. Renberg debuterte i 1995 med Sovende floke, som han mottok Tarjei Vesaas’ debutantpris for. Han har mottatt Bokhandlerprisen to ganger, P2-lytternes romanpris, Nynorsk Litteraturpris og har entusiastiske lesere i 18 land.

VARIGHET: 90 min u/pause

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOLBRUKER:
Ring 51843850

Link til Humorhuset Stavangeren

Forestillinger:

April 2023
14Fre Life on mars? David Bowies musikk med konferansier Tore Renberg
BilletstatusI salg Kjøp Billett