Kem kom først? Espen Hana eller Jan Eggum?

Kem kom først? Espen Hana eller Jan Eggum?

VIKTIG INFO:Plassene er unummererte fordi vi plasserer alle gjester selv etter smittevernregler, alle som har kjøpt billetter vil få mail dagen før show om hvilken inngang de skal bruke og hvor de skal sitte!

Hvert kjøp regnes som en kohort som kan sitte sammen. Er dere flere som ønsker å sitte med avstand må kjøpet deles opp. Er dere f. eks. to som ønsker å sitte med avstand må hver billett kjøpes for seg.

—————————

Det braker løs i Stavangeren når Jan Eggum og Espen Hana setter hverandre i stevne på scenen! Med bakgrunn i Eggums mange klassiske perler, kaster de to et skråblikk på denne rare tilværelsen som vi kaller «livet».
Skuespiller og musiker Espen Hana har truffet Jan Eggum på FENDER, datingsiden for gitarister. Endelig får Espen møte komponisten til musikken som har fulgt ham i tykt og tynt gjennom livet. Blir det kjærlighet ved første tone?
Etter Jans utallige gitaristpartnere har nå endelig valget falt på en skuespiller og humorist. Her kan alt skje! Espen har tidligere hatt en rekke kvinnelige partnere som Karoline Kruger, Pia Tjelta, Britt Synnøve Johansen og Mia Gundersen, men nå har altså de to herrene funnet hverandre i vakker samklang i forstillingen «Kem kom først? Espen Hana eller Jan Eggum». Svaret får du i Stavangeren nå i høst.
Ikke gå glipp av høstens vakreste og morsomste show i en tid hvor humor og ettertanke er kjærkomne tilskudd til hverdagen.

BILLETTER:WWW.TICKETMASTER.NO ·
TELEFON: 815 33 133
HOTELLPAKKER: REVYOGTEATER.NO TLF 09901

Dørene åpner 30 min før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850

Forestillinger:

Oktober 2020
15Tor Kem kom først? Espen Hana eller Jan Eggum?
BilletstatusI salg Kjøp Billett