Jan Rune Holdhus: JUNE KOMMUNE

Jan Rune Holdhus: JUNE KOMMUNE

3. desember har det forfriskende festlige ja-mennesket June Kommune tatt seg tid til en retur til scenen i Stavangeren med sitt kritikerroste show. June Kommune er blitt et fenomen som Kommunenorges ansikt utad. Nå har hun sjansen til å få sine bysbarn i tale igjen. Og June Kommune har mye på hjertet. Her er det bare å glede seg.

Med seg på scenen har hun også et scenetalent som hun har funnet blant kommunens innbyggere. Jan Rune Holdhus er den utkårede. Han er komiker, sanger og skuespiller, og June Kommune synes det er storartet å få benytte sin storslagne sceneshow til også å få fremmet andre kommunale artister.
Etter utsolgte hus og stor jubel i Stavanger høsten 2021 og våren 2022, er June Kommune ute på turne. Etter premieren på Latter skrev Dagfinn Nordbø i sin anmeldelse i «Vårt Oslo»:
«Og publikum – de kan bare glede seg, og bør gå hun, han og hen av huse. Jeg pleier å være meget forsiktig med å gi lattergaranti, men det gjør jeg her. Makan!»
«Intelligent gjort er det, og den stødige regien er signert Pål Mangor Kvammen. Holdhus har lært seg alle de produktive triksene: Monologer i og utenfor drag, plutselige sangnumre, parodier, brudd i teksten, ironi, actouts, slapstick, selvironi – alt er blandet i en deilig, frekk gumbogryte med ekvilibristisk balanse mellom surt og søtt.»
«Stående applaus og trampeklapp skal man aldri kimse av. Se ikke bort fra at Holdhus blir en markant del av humorens desiderte toppsjikt om ikke så altfor mange uker. Gysla kjekt!»
Dette må du bare få med deg!

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOLBRUKER:
Ring 51843850

Link til Humorhuset Stavangeren

Forestillinger:

September 2024
7Lør JUNE KOMMUNE – Norges Stasminister
BilletstatusI salg Kjøp Billett
13Fre JUNE KOMMUNE – Norges Stasminister
BilletstatusI salg Kjøp Billett