Jan Rune Holdhus: June Kommune

Jan Rune Holdhus:  June Kommune

June Kommune

I høst er det duket for June Kommune i Stavangeren. Nå får hun endelig sjansen til å få alle kommunens innbyggere direkte i tale. Og June Kommune har mye på hjertet. Her er det bare å glede seg.
Med seg på scenen har hun også et scenetalent som hun har funnet blant kommunens innbyggere.
Jan Rune Holdhus et den utkårede. Han er komikeren, sangeren og skuespilleren, og June Kommune synes det er storartet å få benytte sin storslagne scenedebut til også å få fremmet andre kommunale artister.
Jan Rune har bidratt til Stavanger og Norges kulturscener i snart 20 år. Han har vært regelmessig på standup scenen på Latter, på Ricks i Bergen og på Rogaland teater, for å nevne noen. Han var også en av finalistene i humorsatsingen til NRK «Den Norske humor» hvor Harald Eia uttalte at Holdhus hadde en lysende karriere på scenen foran seg. Og jammen ble han ikke i 2021 nominert til Stavanger kommunens kulturpris. Mon ikke June Kommune hadde en finger med i spiller der også.
Jan Rune han samlet på livets oppturer og nedturer. Begge kategorier innebærer høydepunkt som det er verd å få med seg i høstens forestilling på Humorhuset Stavangeren. Begge deler kan til tider være høylydt morsomt. I Jan Runes versjon er de det. Jakten på selvironien står sentralt i denne forestillingen, framført i en variert stil med allsidighet innenfor humor, sang og underfundige påfunn.
Det er for øvrig første gang både June Kommune og Jan Rune Holdhus tar steget solo i en helaftens forestilling.
Da er det trygt å ha med Stavangers humormester Pål Mangor Kvammen på regi.
Velkommen til en frisk, morsom og inkluderende forestilling!

Forestillinger:

September 2024
7Lør JUNE KOMMUNE – Norges Stasminister
BilletstatusI salg Kjøp Billett
13Fre JUNE KOMMUNE – Norges Stasminister
BilletstatusI salg Kjøp Billett