Ingen tid å miste: En kveld med Tore Renberg

Ingen tid å miste: En kveld med Tore Renberg

I slutten av august foreligger Madlaguttens neste roman, «Ingen tid å miste», en bok vi vet mange venter på i spenning. I den anledning legger Tore ut på en ny runde med den særegne forestillingen «En kveld med Tore Renberg».

Han skal turnere land og strand med denne blandingen av litteratur, standup, teater og konsert, og selvsagt skal vår tids mest leste Rogalending opptre i hjembyen sin. I år rykker han inn i Stavangeren og ønsker velkommen til en annerledes førjulskveld. Det går rykter om at han også i år vil servere en splitter ny julefortelling.

Han vil lese fra den nye boken, han vil hente fram gamle schlägers fra forfatterskapet, han vil overraske med utfall og innfall, og han vil synge både gamle og nye låter fra sin solokarriere.

Med seg denne kvelden stiller han med fullt band bestående av Alexander Flotve (gitar), Anders Brunvær Hauge (tangenter), Bendik Andersson (trommer) og John Lilja (bass).

De som har sett Renbergs forestilling vet at de har noe ganske forbløffende i vente. De som ikke har sett det, bør komme seg av gårde.

NB:
Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850

Forestillinger:

Juli 2024
24Ons Ingen tid å miste: En kveld med Tore Renberg
BilletstatusFå billetter Kjøp Billett