Gunnar i 70 – jubileumsforestilling! / AVLYST

Gunnar i 70 – jubileumsforestilling! / AVLYST

Arrangementet er dessverre avlyst.

Kjøpte billetter refunderes ved å fylle inn nødvendig informasjon i følgende skjema: https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054

Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (VISA, Master o.l.) refunderes tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp.
Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med VIPPS, Klarna og Paypal refunderes tilbake til konto som ble brukt ved kjøp.
For billetter betalte med kort via telefon eller gavekort, trenger vi kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger, dette må dermed legges inn i kontaktskjemaet.
Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
NB! Serviceavgifter og mersalg refunderes ikke.
På grunn av stor pågang, kan det ta opptil 60 dager fra man har bedt om refusjon, til pengene er tilbakeført.

Frist for refusjon: 01.10.2020

Gunnar Andersen og 3 Busserulls har hatt et stjernenavn i Stavanger og Sørfylket siden de slo igjennom på slutten av 70-tallet. Siden braksuksessen ‘Good Evening, Stavanger’ på De Røde Sjøhus i 1981. Siden Julerevyene på Folken på nittitallet. Utsolgte Konserthus, Fjåge i Vågen suksesskonserter, Allsang på Gladmaten. Listen er lang. Entertainment og allsang, ja, alltid ALLSANG.

Gunnar har hatt en karrieremessig opptur de siste to årene både som soloartist og med sitt Busserulls Jubalon Orkester. Fornøyde arrangører melder om fulle hus og stormende jubel. Som musikalsk entertainer har han sin egen stil med egne sanger, stand-up og crazy innslag. Og igjen, allsang garantert.

I sin Jubileumsforestilling henter Gunnar fram de fineste sangene og den herlige galskapen som har gledet folk i årtier.
Kulturhistorie som får deg til å synge med! Opplev ‘Gunnar i 70’ – Gnist, Glede og Galskap med Gunnar Andersen og Busserulls Jubalon Orkester!

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850 eller send mail til: booking@stavangeren.no

Forestillinger:

Juli 2024
24Ons Gunnar i 70 – jubileumsforestilling! / AVLYST
BilletstatusI salg Kjøp Billett