En M4N1SK aften med Thomas Aske Berg

En M4N1SK aften med Thomas Aske Berg

Fra teaterets betongjungel i New York og botoxfylte filmstudioer i Hollywood — til lått og løye på Stavangeren. Multikunstneren som velsignet Rogaland med «VampyrVidar» og «BELIEVEtheDANCE» står nå på scenen i et unikt og spinnvilt, musikalsk one-man-show, «En M4N1SK aften med programmert musikk og forsvinnende håp for fremtiden». Hardtslående hip-hop beats, dundrende power-metal og dansbar elektronisk musikk, setter tonen til en tragikomisk teatermonolog om knuste drømmer, menneskehetens forfall og psykiske plager påvirket av en dystopisk fremtidsvisjon.

Thomas Aske Berg har jobbet som skuespiller og filmskaper i tyve år og har vunnet en rekke priser på internasjonale filmfestivaler verden over. Han er kanskje mest kjent i Stavanger som prinsen i «Snøhvit» (sommerteateret på Hindal gård), skaperen av «Hjerteknuser»-musikkvideoen til Kaizers Orchestra, og han som alltid dør i filmene til Fredrik S. Hana. «En M4N1SK aften» er hans debut med egetprodusert scenestykke, en forunderlig krysning mellom teater, stand-up og konsert. Bo Burnham møter «Vaginamolonolene» (eller eventuelt «Cassandra»??) i en once-in-a-lifetime forestilling på Stavangeren.

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publikum med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOLBRUKER:
Ring 51843850

Link til Humorhuset Stavangeren

Forestillinger:

Mars 2024
22Fre En M4N1SK aften med Thomas Aske Berg
BilletstatusI salg Kjøp Billett