Ei freastund før jul

Ei freastund før jul

Etter flere oppfordringer gjentar vi fjorårets suksess, denne gang med to nye artister i flokken. «Ei Freastund før jul» skal være din pustepause fra travle juleforberedelser, gavehandel, kakebaking og annet kjas og mas. Forestillingen er ment å være en musikalsk og historisk lykkepille, hvor dere får senket pulsen og ladet batteriene før juletravelheten igjen tar overhånd. Først og fremst serveres kjente og mindre kjente julesanger i spennende innpakninger. I tillegg får dere høre historiske fakta samt uviktige og rare historier om denne høytiden som er så viktig for mange av oss.

På scenen finner dere 6 dyktige og erfarne artister;

Eivind Klemetsen, vokal
Mariann Aslaksen, vokal
Grete Froestad, vokal
Erik Zahl, vokal & gitar
Geir Ullenes, sax
Jan Hauge, piano og forteller

Felles for artistene er et ønske om å gi dere en velfortjent freastund før jul.

Om artistene:

Eivind Klemetsen er en kjent Stavangerartist med flere plateutgivelser og eget Frank Sinatra show som blant annet er framført i konserthuset.

Grete Froestad er en erfaren vokalist som har koret for mange av Norges kjente artister, blant annet Madrugada, Elle Melle, Rønnaug Foss Alsvik. Har også sunget med Stavanger Gospel Company.

Mariann Aslaksen er en vokalist med erfaring fra blant annet Stavanger Revyteater og Stavanger Gospel Company. Hun har også koret for Rønnhaug Foss Alsvik og Elle Melle.

Erik Zahl går vanligvis under aliaset Eric Slim Zahl. Med bandet Eric Slim Zahl & the South West Swingers har han blitt et kjent navn i blueskretser i Europa, og turnerer også mye i Norge på bluesklubber og festivaler.

Geir Ullenes er en av Norges beste saxofonister. Har spilt for flere lokale og nasjonale artister, både på scene og i studioinnspillinger.

Jan Hauge har vært komponist, arrangør og pianist ved 40-50 revy- og teaterforestillinger i Norge, blant annet for Dizzie Tunes og Stavanger Revyteater. Var mannen (og pianisten) bak konserten og TV programmet «The closest thing to crazy» med Katie Melua på Troll A – verdens dypeste konsert.

VARIGHET: Ca 90 min, uten pause

ANNEN INFO:

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publikum med skrøpelige ben da disse stolene er høye!

RULLESTOLBRUKER: Ring 51843850

Forestillinger:

Desember 2023
3Søn Ei freastund før jul
BilletstatusI salg Kjøp Billett