Dag Otto Lauritzen – Alt er mulig! / Ny dato: 2.november

Dag Otto Lauritzen – Alt er mulig! / Ny dato: 2.november

Som følge av koronarestriksjoner og smitteverntiltak har Attiko besluttet å flytte foredraget til Dag Otto Lauritzen til tirsdag 2.november 2021. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato.

Det er mulig å få billetten refundert ved å henvende seg via dette skjemaet innen 1.juni 2021: https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054

Merk:
På grunn av stor pågang, kan det ta opptil 60 dager fra man har bedt om refusjon, til pengene er tilbakeført.

Serviceavgifter refunderes ikke.

Alt er mulig! – Foredrag med Dag Otto Lauritzen

Trenger du litt ekstra motivasjon og inspirasjon i en travel hverdag? Syklisten, mosjonisten, danseløven og Mesternes mester, Dag Otto Lauritzen, kan hjelpe deg! – Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid, sier DagOtto.

Uansett hvilket forhold du har til sykling, kan et foredrag med Dag Otto Lauritzen lære deg mye om hvordan du setter deg mål, konsentrerer deg, og finner vilje og motivasjon til å gjennomføre. Bli med på en inspirerende kveld uten like, fylt med fantastiske historier fra sykkeleventyret. Her er det høyt energinivå og godt humør som gjelder!

DagOtto Lauritzen skrev sitt navn inn i norsk sykkelsports historie med gullskrift da han som første nordmann vant en etappe i verdens hardeste og mest prestisjefylte etapperitt – Tour de France. Seieren kom bare sju år etter at Dag Otto nesten mistet det ene benet i en fallskjermulykke.

Dag Ottos kamp for å komme på bena igjen resulterte i en rekordrask sykkelkarrière. I løpet av bare fire år ble han norsk mester, to ganger nordisk mester og bronsevinner i OL i Los Angeles. Siden kom både etappeseier i Tour de France, seier i verdenscupritt og etapperittet Tour de Trump i USA.

I “Alt er mulig!” får du fantastisk påfyll av motivasjon til mestring og å møte motgang!

I dag er Dag Otto Lauritzen sykkelkommentator for TV 2. I februar 2009 vant han NRKs tv-serie Mesternes Mester, hvor han slo Stian Grimseth i finalen. Våren 2010 og 2013 var Dag Otto aktuell med TV2-programmet På hjul med Dag Otto, hvor han og Kristian Ødegård syklet rundt i Europa sammen med utvalgte gjester.

DagOtto har også skrevet bøkene «I form med Dag Otto», «Viljestyrke» og «På tur med Dag Otto».

NB:
Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850

Forestillinger:

November 2021
2Tir Dag Otto Lauritzen – Alt er mulig! / Ny dato: 2.november
BilletstatusI salg Kjøp Billett