Blyge Harry / avlyst

Blyge Harry / avlyst

BLYGE HARRY er nå dessverre avlyst.

Kjøpte billetter refunderes ved å fylle inn nødvendig informasjon i følgende skjema: https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054
Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (VISA, Master o.l.) refunderes tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp.
Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med VIPPS, Klarna og Paypal refunderes tilbake til konto som ble brukt ved kjøp.
For billetter betalte med kort via telefon eller gavekort, trenger vi kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger, dette må dermed legges inn i kontaktskjemaet.

Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

NB! Serviceavgifter og mersalg refunderes ikke.
På grunn av stor pågang, kan det ta opptil 60 dager fra man har bedt om refusjon, til pengene er tilbakeført.

Frist for refusjon: 1.10.2020

—–

Blyge Harry er en nyskrevet musikal basert på Stavangeernsemblets musikk og tekster.
Handlingen er lagt til Straen, gamle Stavanger, i 2088, altså nesten 70 år frem i tid.
Husene i gamle Stavanger er fraflyttet og står til forfall fordi forurensingen i Stavanger sentrum har blitt så høy at ingen ønsker å bo der lenger. Disse husene er nå okkupert av en gjeng med ungdommer. Det er slutt på alt fossilt brennstoff og byen er igjen i ferd med å bli ren. Derfor ønsker en eiendomsmagnat å rive husene å bygge luksusleiligheter isteden. Ungdommene ønsker at husene skal rehabiliteres og satt i stand for en billig penge, slik at ungdommer har råd til å flytte inn.
Altså den klassiske kampen mellom rik og fattig, ungdom versus etablert. En ekte Romeo og Julie kjærlighetshistorie følger i kampen

Her er det duket for dramatikk, kjærlighet og musikalsk energi!

Musikken og tekstene til Stavangerensemblet er bakteppet for denne historien. Det bunnsolide tekstmaterialet og den energiske rockemusikken til Ensemblet danner et perfekt og solid grunnlag for unge energiske artister. Her blir det blod, svette og tårer. Og ikke minst latter.

BLYGE HARRY, årets storsatsing i Stavangeren!

Varighet 2 timer 15 min

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850 eller send mail til: booking@stavangeren.no

Forestillinger:

September 2020
30Ons Blyge Harry / avlyst
BilletstatusI salg Kjøp Billett