Aftenblabla – live podcast

Aftenblabla – live podcast

Live podcast med Aftenbla-bla!

Podkasten Aftenbla-bla tar endelig rennafart og lager sceneshow. Aftenbladets journalister Jan Zahl og Leif Tore Lindø tar for seg nyheter, politikk, store spørsmål, veldig små spørsmål og inviterer gjester – alt med veldig lause snipp.

Podkast-suksessen ble startet for et år siden, og etter et voldsomt press (fra mødrene til Lindø og Zahl) har de nå latt seg lokke til å lage et liveshow i Stavangeren.

– Vi tar med oss de sterkeste kreftene fra Aftenbladet. Redaktører, kommentatorer og forståsegpåere av alle slag. Her blir det valg-nachspiel, sjau, kjegling, kos, tenner i tapeten, taklinger i knehøyde og garantert mye løye. Det kan til og med bli opplysende, selv om Jan Zahl også skal være med, sier Leif Tore Lindø.

– Avisfolk er jo stort sett hengehåver, halvautomater, ufine kranglefanter, daunakker, oppblåste egoer, lettvektere, tomme tønner og folk totalt blotta for selvinnsikt, og da snakker vi ikke bare om Lindø, selv om han en en utmerket representant for hvor dårlig det står til. Sjefredaktør Lars Helle kommer, og han kan nok bøte litt på Lindø-skaden. Denne kvelden forsterker vi laget med de største kanonene Rogaland har å by på, sier Jan Zahl.

Velkommen til en garantert underholdende, og i verste fall opplysende, kveld med Aftenbla-bla.

NB:
Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!

Rullestolbruker: Ring 51843850 for billettbestilling

Forestillinger:

Oktober 2019
30Ons Aftenblabla – live podcast
BilletstatusI salg Kjøp Billett