Informasjon om smittevernsituasjonen

Informasjon om smittevernsituasjonen

Humorhuset Stavangeren følger smittevernreglene som er gitt av myndighetene. Med dagens regler har vi mulighet til å ta imot ca. 100 publikummere. Vi har bare mulighet til å ta imot publikum som bor i Stavanger kommune. Mange av vårens planlagte arrangementer må dessverre avlyses eller flyttes.

Også i 2020 ble mange forestillinger avlyst. Vi venter enda på avklaring av når nye forestillinger av Gudlabadne te na mor, The One and Lonly med Christian Eriksen og musikalen Blyge Harry kan settes opp på ny.

Alle som har kjøpt billetter til avlyste eller utsatte forestillinger skal ha mottatt orientering om dette via sms/epost. Hvis du ikke har fått slik informasjon kan du kontakte billettkontoret på booking@stavangeren.no.

Da gleder vi oss til å ta imot publikum til trygge arrangementer med myndighetens regler for avstand, sikker servering og god tilgang på håndsprit.

Vi håper at vi så snart som mulig vil være i stand til å tilby flere gode sceneopplevelser. Vil du få med deg nyheter først kan du abonnere på Stavangerens nyhetsbrev. (http://nyhetsbrev-stavangeren.no) Følg også gjerne med her på websiden eller på Facbooksiden til Stavangeren.

REVYLAUGET