Informasjon om smittevernsituasjonen

Humorhuset Stavangeren følger smittevernreglene som er gitt av myndighetene. Med dagens regler har vi mulighet til å ta imot 184 publikummere. Dette antallet er dessverre stort sett for lite til å kunne gjennomføre forestillinger. De fleste av høstens planlagte arrangementer må dessverre avlyses.

Alle som har kjøpt billetter til avlyste eller utsatte forestillinger skal ha motta orientering via sms/epost. Hvis du ikke har fått slik informasjon kan du kontakte billettkontoret på booking@stavangeren.no.

Noen arrangementer lar seg likevel gjennomføre med de begrensingene som gjelder. Da gleder vi oss til å ta imot publikum til trygge arrangementer med myndighetens regler for avstand, sikker servering og god tilgang på håndsprit.

Vi håper at vi så snart som mulig vil være i stand til å tilby flere gode sceneopplevelser. Vil du få med deg nyheter først kan du abonnere på Stavangerens nyhetsbrev. (http://nyhetsbrev-stavangeren.no) Følg også gjerne med her på websiden eller på Facbooksiden til Stavangeren.

REVYLAUGET