Informasjon om smittevernsituasjonen

Humorhuset Stavangeren følger smittevernreglene som er gitt av myndighetene og holder huset stengt for forestillinger fram til og med 15.06.20.

I tråd med dette utsettes alle arrangementer, inntil de gjeldende restriksjoner oppheves. Tidspunktet for dette vil bli offentliggjort senere.

Alle som har kjøpt billetter vil motta orientering via sms/epost.

Under ser du svar på noen av de vanligste spørsmålene vi får i disse dager:

 

Hvor lenge holder dere stengt?

Vi vet for øyeblikket ikke hvor lenge vi kommer til å holde stengt. På bakgrunn av at Helsedirektoratet har lagt ned et landsomfattende forbud mot å gjennomføre kulturarrangementer, har Humorhuset Stavangeren ikke annet valg enn å holde stengt foreløpig. Vi følger tett med på de restriksjonene for gjennomføring av arrangementer som kommer fra myndighetene. For å holde deg oppdatert på utviklingen, følge med på denne siden som vil være vår primære informasjonskilde fremover.

Er forestillingen avlyst?

Forestillingene er ikke avlyst, de er utsatt/flyttet.

Får vi nye billetter til forestilling?

Når de nye forestillingene blir satt opp vil dere bli kontaktet med informasjon om hvordan det gjøres angående billetter.

Når kommer de nye forestillingene?

Vi jobber kontinuerlig med å finne nye datoer for å sette opp forestillinger. Dere vil få informasjon når vi har funnet nye datoer.

Refunderes billetter?

Ettersom forestillingene er utsatt, så refunderes ikke billettene.

Dette er en uheldig situasjon og vi takker for deres forståelse. Corona-krisen har en veldig stor effekt på kultur- og utelivet og vi vil gjøre alt vi kan for at vi når tidene tillater det igjen skal kunne tilby gode opplevelser i trygge rammer på Humorhuset Stavangeren.

REVYLAUGET