The Lulu Show

Hilde Louise Asbjørnsen er kommer endelig til Stavangeren med suksessforestillingen «The Lulu Show». For de siste oppdateringene rundt bank, børs og Brexit, få med deg «Livet er en dans på renter», for nå går det virkelig på ratata med verdens økonomien. Går du glipp av denne muligheten kan det koste deg dyrt.

Asbjørnsens alter ego, nattklubb-vertinnen «Lulu» har fulgt tett med på bankvesenets ville lek med penger, og mannen i gatas ville dans på den lave renten. Du er bankens bitch i verdenshistoriens største finansielle eksperiment, og Lulu kan fortelle deg om den snikende katastrofen som ingen roper alarm for. Sammen med sitt swingende jazz-band inviterer hun til et hett kabaret-show inspirert av Dietrich og Monroe, mens verden brenner ned utenfor teateret.

Regi; Teodor Janson

Tekst: Hilde Louise Asbjørnsen & Teodor Janson

Musikk: Hilde Louise Asbjørnsen, Porter, Gerswin m.fl.

Band: Anders Aarum – piano, Jens Fossum – kontrabass, Svein Erik Martinsen – gitar, Hermund Nygård – trommer

 

Pressen om «The Lulu Show»:

Aftenposten: «Hilde Louise Asbjørnsen gir mesterklasse i hvordan gå konkurs på første klasse uten egentlig å merke det. Bare det å gjøre finans, realøkonomi, sub-prime og fordelen med gjeldsbomber så godt som forståelig, er en bragd. Å gjøre det, som Hilde Louise Asbjørnsen, med burlesk humor og ikke mindre burlesk stripping – uten snev av vulgaritet, i motsetning til hva de verste bankene driver med – er mesterlig.»

Dagsavisen: «Styringsrenten har aldri vært så avkledd. Det som kunne blitt platt og dumt gjøres med glimt i øyet og intelligent humor. Den avsluttende revyslageren «Orker ikke det» har Lalla Carlsen-sus over seg, og er sammen med parodier over Maggie Thatcher og Ronald Reagan strålende beviser på Asbjørnsens knivskarpe timing og medrivende mimikk.»

VG: «Sexy gjeld med Lulu! At det er mulig å få noe sexy ut av en leksjon i økonomi, refinansiering, realøkonomi ville jeg forsverge. Men Asbjørnsen i rollen som den forførende klubbvertinnen Lulu svinger pisken med lekenhet, skarp ironi, og satire.»

Kjøp billetter her!