Stavanger Revyteater: Absolutt Humør

Stavanger Revyteater betyr fest; musikalsk fest og humoristisk fest. Sigrun Eriksen, Kristin Svensen, Pål Mangor Kvammen og Pål Hjelm er endelig tilbake sammen på scenen igjen. Det er seks år siden sist. Gjenforeningen skal feires. Jan Hauge har samlet sammen Stavanger Revyteaters store og velklingende orkester. Dermed er sterke musikalske krefter satt i gang for å få det til å svinge i Humorhuset Stavangeren denne høsten.  På humorsiden har Stavanger Revyteaters store tilfang av gode tekstforfattere kost seg med å skape godlynt, musikalsk humor til begeistring for Stavangers befolkning inn i høstmørket. Det er bare å begynne å glede seg.

Stavanger Revyteater er unike når det gjelder musikalsk underholdning i Norge. Få ensembler kan vise maken til musikalitet kombinert med humor, fest og glede. Her blir det Absolutt humør. Premiere 18. oktober 2017.

Regi: Pål Mangor Kvammen og Yngvar Numme

Orkester: Jan Hauge, Inge Enoksen, Per Tønnesen, Pål Morterud, Gaute Risa, Geir Ullenes, Ebbe Sivertsen og Roy Holtan.

Kjøp billetter her!

Er dere en gruppe som er interessert i både julebord og revybilletter? Vi har et samarbeid med restaurant Gaffel og karaffel som byr på velsmakende julemat. Vi kan også organisere buss fra Stavangeren og ned til restauranten ved større gruppebestillinger. Send mail med forespørsel til: bente@stavangeren.no