Livet etterpå

Livet etterpå

Om veien videre etter alvorlige kriser

Gro Skartveit og Espen Hana har hatt suksess med sine samtaler om å leve videre etter kriser i livet.  Over 200 personer har allerede sett forestillingen på Bokhuset. Når de nå kommer til Stavangeren i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse, har de invitert Torunn Austdal Rasmussen som gjest. Hun skal fortelle om hvordan hun har klart å leve videre etter at hun mistet begge døtrene. Ann Elin døde brått av sykdom, ni år etter ble Tina drept. Kan det bli glede i hverdagen etter så store tap?

Espen og Gro har selv opplevd gjennomgripende kriser i livet, og i forestillingen utfordrer de hverandre og deler erfaringer som kan gi både lærdom og håp. En kveld med musikalske innslag, sterke historier, humor, varme og ærlige samtaler.

Gro Skartveit ble misbrukt i et kristent miljø. Da hun stod fram som lesbisk, forlot hun jobben og mistet store deler av sitt nettverk. Skartveit har i mange år arbeidet med folk i krise. Hun har et brennende engasjement for at folk skal bli bedre rustet til å leve livet etter alvorlige kriser.

Espen Hana er tørrlagt alkoholiker. Han har tidligere fortalt åpent om problemene rusen skapte i hverdagen og grepene han måtte ta for å bli rusfri, blant annet i Skartveits bok «Den usynlege smerta – om rus og pårørande».

Et arrangement i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse.

Arrangør: Psykopp

Varighet 75 min.