Jonas Fjeld med band

Jonas Fjeld promobilde 2016

Engler i sneen er ikke alt her i livet, men for mange av oss betyr det noe helt spesielt. Definitivt er det slik for Jonas Fjeld da «Engler i sneen» er sangen han aldri kan utelate fra en konsert. Sangen og følelsene i den som det norske folk har trykket til sitt bryst og kåret til tidenes tredje beste norske låt. Bare slått av en viss internasjonal «Take on me» og en trøndersk «Lys og varme».

Men Jonas Fjeld er så mye mer. Over et langt liv som bandleder, låtskriver og omreisende artist har han blitt en av våre største artister. Ja for han har vært der et hestehode lengre enn Bjørn Eidsvåg og Åge Aleksandersen. Eldre ungdom som synes å bli bedre med årene som en vellagret vin.

At han er så ekte og rett-frem ujålete og lite tilgjort er nok en av grunnene til at han har blitt så folkekjær. En som oser av levd liv og som du intuitivt føler for å stole på som en nær venn. En som er nær. Ansiktet, som regel hugget i stein, sprekker av og til opp i et gutteaktig og alltid like skjevt smil når han står på scenen. Det er der han trives, det er der han lever. Med en mektig og mørk stemme som dreper alle stresshormoner og får deg til å lytte.

Sammen med bassist Finn Tore Tokle, med landets varmeste dype strenger siden han spilte for en ung Unni Wilhelmsen, Norges svar på Don Henley både vokalt og bak trommene i Cato Kristiansen, og hans rotekte gitar-duellant og svigerbror Ben Basgaard, er Jonas Fjeld på veien en kvartett med tyngde og tidløs kvalitet skapt av hans lange liv. Null fjas og fanteri, og nære og frodige fremføringer med et veldig erfarent band som vet hva ordet håndverk betyr i forhold til Jonas Fjelds låter.

Du får billettene her!