Hjelp, me e i familie

Hjelp, me e i familie.

De to gode venninnene Astrid og Else planlegger tur til Nice. Astrid har to døtre, begge vel gift i gode ekteskap og med barn som greier seg bra. Endelig kan Astrid tenke på seg selv og legge planer med venninnen.

Så ringer det på døren…

I løpet av kort tid har begge døtrene og fem barnebarn flyttet hjem til mor. Familieidyllen rundt de to døtrene slår sprekker. Virkeligheten var ikke akkurat som mor trodde, og framtiden til Astrid blir ikke helt som hun hadde tenkt.

Per Inge Torkelsen og sønnen Torleif Hestad Torkelsen har skrevet en splitter ny komedie. Temaet kan alle som har en eller annen form for familie kjenne seg igjen i.

Her er det bare å glede seg.

På scenen har vi samlet topplaget av Stavangers skuespillere til å fylle rollene. Universitetslektoren Astrid spilles av Gretelill Tangen, mens den pertentlige bibliotekarvenninnen hennes spilles av Sally Nilsson. Døtrene til Astrid spilles av Sigrun Eriksen og Bente Harestad Haukaas. De tre tenåringene som følger med på flyttelasset hjem til mormor er Katharina Harestad Haukaas, Herman Hilde og Tiril Rødder Sægrov.

Denne gjengen skal i løpet av våren 2019 skape stor stemning og latter i Humorhuset Stavangeren når familiesituasjonene utfolder seg.

Premiere onsdag 30.01.19 kl. 19.00

Billettsalget starter torsdag 22. 11. kl. 09.00. Billettene kan du da kjøpe her!