Ajax før jul

For femte år på rad presenterer Humorhuset Stavangeren ekte Stavangersk julestemning med forestillingen “Ajax før jul!”. Forestillingen ble en braksuksess allerede første året. Mye større enn ventet. Stavanger Aftenblad anmeldte forestillingen til terningkast 5 og skrev: «Folk lo så di meste ikje klarte holda forfriskningane innvortes.»

En forestilling med Ajax og «De små armane» i Humorhuset Stavangeren må være den ultimate stavangerske julestemningsskaper. Slik blir det også i år. Og med fire års erfaring har artistene nå plukket ut de historiene som har fått best respons i løpet av disse årene og presenterer de historiene som lager den optimale stemningen. I år er det Sally Nilsson, Espen Hana og Torfinn Nag som står for forestillingen.

Når Stavangeren inviterer til Ajax før jul blir hele huset preget av julestemning. Juletreet pyntes, pepperkakene hentes fram og julegløggen varmes opp. Stavangeren har lange tradisjoner som stedet for juletrefest i Stavanger. Også i år blir det mulig å oppleve denne stemningen på ny. Hele familien, fra yngst til eldst, kan ha en felles fornøyelig førjuleopplevelse sammen på «Ajax før jul».

Den ekta stavangerske julestemningen er sikret i år også!

Spilledatoer:

03.12 kl. 18.00

10.12 kl. 18.00

17.12 kl. 19.00

Du får billetter her!